Pressrum

Följ Nets

Lilla E-handelsdagen

Evenemang

Lilla e-handelsdagen
15
NOV
Venue 81, Drottninggatan 81, 11160 Stockholm
 

Välkommen på Lilla E-handelsdagen!

Lilla E-handelsdagen är till för dig som jobbar med e-handel och vill få massor med tips och inspiration för att lyfta din webbutik och samtidigt passa på att snacka med branschkollegor över en öl eller en kaffe. På eftermiddagen har vi fyllt programmet med inspiration om hur du når ut med din webbutik med alltifrån marknadsföring via sociala medier till sökoptimering och content marketing. Framåt kvällen ser vi till att du får någonting i magen och tid byta e-handelstips.

Det är helt kostnadsfritt att delta.

Varmt välkommen!

LILLA E-HANDELSDAGEN 15 november

Program kl. 14 - ca kl 17

  • Sälj mer med digital marknadsföring Oskar Alm, Forefront Media
  • DIBS berättar om framtidens betalningar
  • Kaffepaus
  • Content marketing: gräv guld i dina egna kanaler - satsa på bra innehåll och sälj mer, utan att köpa mer reklam! Christer Pettersson, Arvato
  • Sociala kanaler du behöver ha koll på - och så tjänar du pengar på dem Sara Öhman, digitala-medier-ninja

Läs mer om de olika punkterna längre ner


Inspirations-AW

Kl. 18 - ca kl. 21

  • Mingel, mat och dryck
  • Inspirationsföreläsning


Sälj mer med digital marknadsföring

Oskar Alm, Forefront media

Oskar Alm, Forefront Media

Digital strategi - behövs det verkligen? Självklart! Säger Oskar Alm, som kommer till Lilla E-handelsdagen för att berätta precis varför. Dessutom kommer Oskar prata om sök - både SEO och AdWords och vad det egentligen innebär för din webbutik att över hälften av svenskarna numera handlar på nätet via sina mobiler.

Oskar Alm har i över elva års tid har verkat i navet av digital marknadsföring som marknadsrådgivare, SEO-specialist och utbildare.

Content marketing: Gräv guld i dina egna kanaler - satsa på bra innehåll och sälj mer, utan att köpa mer reklam!

Christer Pettersson, Arvato

Christer Pettersson, arvato

Genom content marketing kan du som e-handlare satsa på relevant och inspirerande innehåll för att få mer trafik, mer försäljning och mer lojala kunder. Christer visar vad content marketing är och hur du som e-handlare kan lyckas med din innehållsmarknadsföring genom konkreta exempel från e-handlare som jobbar aktivt och bra med content marketing.

Christer Pettersson är e-commerce manager på Arvato och har mer än femton års erfarenhet av e-handel, SEO och content marketing. Han är en flitigt anlitad föreläsare, skriver löpande på olika bloggar och sajter och är författare till boken "Gräv guld i dina egna kanaler".

Sociala kanaler du behöver ha koll på - och så tjänar du pengar på dem

Sara Öhman

Sara Öhman

Sara är superproffs på sociala medier och vet allt hur du gör för att driva trafik, engagemang och köp genom dina sociala kanaler.

Messenger, Facebook, Instagram, Snapshat - vad ska man satsa på egentligen? Och hur? På Lilla E-handelsdagen berättar Sara hur du får ut det mesta ur de olika kanalerna, men också hur du gör för att räkna hem dina investeringar. Att satsa pengar på annonsering är en sak, men att faktiskt tjäna på det är en helt annan sak.

Registrering

Anmäl dig till evenemanget

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se