Pressrum

Följ Nets

Maximera kundupplevelsen i alla kanaler

Evenemang

23
JAN
DIBS, Kungsgatan 32, Stockholm
 

Välkommen på ett frukostseminarium om utmaningar, men framförallt möjligheter, med att digitalisera försäljningen.

Att digitalisera sin försäljning handlar inte bara om att starta en webbutik, utan också om hur kundens upplevelse kan bli lika bra oavsett kanal. Fysisk som digital.

Under denna frukost fokuserar vi på hur du kan ge dina kunder en bra upplevelse i alla kanaler, men också vilka utmaningar som kommer med större komplexitet och fler system. Fredrik Ottosson från Viskan har lång erfarenhet av att hjälpa företag med den digitala resan och delar sina erfarenheter och konkreta tips och exempel som kan ge inspiration för din e-handel. Patrik Müller, är e-handelsexpert på DIBS, visar hur köpbeteendet – och framförallt betalningen – skiljer sig i den fysiska och digitala världen.

Agenda

Kl. 8.30-9 välkommen och frukost

Kl. 9-9.30 Vem behöver en fysisk butik? - Fredrik Ottosson, Viskan

Kl. 9.30-10 Så ger du dina kunder en bättre upplevelse i alla kanaler - Patrik Müller, DIBS

Fredrik Ottosson från Viskan har jobbat med e-handel i snart 20 år sedan starten på Haléns Postorder 1997. 2000 började han som programmerare på Viskan för att senare bli säljare. Genom åren har han varit med och infört e-handel för en mängd detaljhandelskedjor, bland annat KappAhl, MQ och Hemtex, från de första stapplande stegen till idag flera tusen order om dagen.

Patrik Mülller är e-handelsexpert på DIBS med mer än 15 års erfarenhet av att hjälpa e-handlare med effektiva betalningslösningar på den nordiska och europeiska marknaden. Patrik är en flitig kunskapsdelare och anlitad talare inom e-handel. Spana in @patrikmuller på Twitte

Registrering

Anmäl dig till evenemanget

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se