Gå direkt till innehåll
Omnidagen i Stockholm
Omnidagen i Stockholm

Omnidagen

Tid 20 November 2019

Plats Hotel Birger Jarl, Birger Jarlsgatan 61A, Stockholm

Omnikanal, multikanal, unified commerce – kärt barn har många namn. Gemensamt för alla är att det handlar om att sätta kunden i fokus och erbjuda en sömlös kundresa genom alla de kanaler som är relevanta för just dina kunder. Offline och online flyter allt mer samman – webbutiker öppnar fysisk butik och fysiska butiker utvecklar e-handel eller kompletterar med app. Alla system måste spela samman för att kunden ska få den där positiva upplevelsen som gör att de kommer tillbaka till ditt varumärke gång på gång. För det är just så – kundlojalitet byggs bäst genom att leverera oslagbar service (tillsammans med grymma produkter och tjänster förstås).

Att skapa en bra strategi för omnikanal är förstås inte enkelt och det är tveksamt om det finns något företag som skulle vilja påstå att de lyckats fullt ut. Av den anledningen vill vi bjuda in till vår första omnidag – en eftermiddag som fokuserar helt och fullt på hur du kan maximera köpupplevelsen för dina kunder oavsett kanal.

Programmet kommer bjuda på kunskap, inspiration och många intressanta diskussioner. Mer information kommer, men säkra din plats redan nu.

Eventet är kostnadsfritt och vänder sig till dig som jobbar som beslutsfattare, e-handelsansvarig, projektledare, affärsutvecklare – eller på annat sätt är involverad i att utveckla och förbättra era kunders upplevelse i de försäljningskanaler som är viktiga för dem.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Patrik Müller

Patrik Müller

Presskontakt E-handelsexpert, Nets +46 709 370 420 Följ Patrik på LinkedIn
Søren Winge

Søren Winge

Presskontakt Head of Press Relations, Nets Norden +45 29 48 26 46
Peter Glüsing Pedersen

Peter Glüsing Pedersen

Presskontakt Head of Media Relations, Nordics Norden +45 29 48 26 46

Välkommen till Nets!

Nets, en del av den ledande europeiska betalleverantören Nexi Group, stödjer handlare, företag och konsumenter inom betalningar. Genom att förenkla betalningar och tillhandahålla de mest innovativa och pålitliga lösningarna hjälper vi handlare, företag och finansiella institutioner att bättre betjäna sina kunder och skapa tillväxt. För mer information besök www.nets.eu eller www.nexigroup.com

Nets
Hammarbybacken 27
120 30 Stockholm
Sverige