Pressrum

Följ Nets

Webinar: Content marketing för e-handel

Evenemang

13
FEB
Webinar - vid din dator eller smartphone
 

Genom content marketing kan du som e-handlare satsa på relevant och inspirerande innehåll för att få mer trafik, mer försäljning och mer lojala kunder. Under det här webinaret visar Christer Pettersson från Arvato vad content marketing är och hur du som e-handlare kan lyckas med din innehållsmarknadsföring. Christer delar även med sig av konkreta exempel från webbutiker att inspireras av som jobbar aktivt och bra med content marketing.

Patrik Müller, e-handelsexpert på DIBS, leder samtalet och bidrar med konsumentinsikter - bland annat från rapporten Svensk E-handel 2018.

Vad är ett webinar?

Ett webinar är ett seminarium på nätet. Du lyssnar via din dator eller telefon och har möjlighet att ställa frågor till föreläsarna under tiden. När du anmäler dig får du ett mail med en länk som ger dig tillgång till webinaret den utsatta tiden.

Christer Pettersson, Arvato

Om Christer Pettersson

Christer är e-commerce manager på Arvato och har mer än femton års erfarenhet av e-handel, SEO och content marketing. Han är en flitigt anlitad föreläsare, skriver löpande på sin egen blogg och på andra sajter och bloggar och är författare till boken "Gräv guld i dina egna kanaler".

Patrik Müller DIBS

Om Patrik Müller

Patrik är e-handelsexpert på DIBS med mer än 15 års erfarenhet av att hjälpa e-handlare med effektiva betalningslösningar på den nordiska och europeiska marknaden. Patrik är en flitig kunskapsdelare och anlitad talare inom e-handel. Spana in @patrikmuller på Twitter.

Registrering

Anmäl dig till evenemanget

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se