Pressrum

Följ Nets

Webinar: Så når du nya kunder med SEO

Evenemang

29
NOV
Webinar: vid din dator eller telefon
 

För e-handlare är SEO en av de bästa kanalerna till att lönsamt nå nya kunder. Samtidigt är det många som konkurrerar om topplaceringarna på Google. Under webinaret bjuder SEO-proffset Michael Wahlgren på sina bästa tips om sökmotoroptimering. Vilka möjligheter finns att öka din synlighet på Google och vilka vanliga misstag gör e-handlare?

Patrik Müller från DIBS leder samtalet och bidrar med sina konsumentinsikter, bland annat från rapporten Svensk E-handel 2017.

Vad är ett webinar?

Ett webinar är ett seminarium på nätet. Du lyssnar via din dator eller telefon och har möjlighet att ställa frågor till föreläsarna under tiden. När du anmäler dig får du ett mail med en länk som ger dig tillgång till webinaret den utsatta tiden. 

Om Michael Wahlgren

Michael har jobbat med SEO i 15 år och är grundare till byrån Pineberry. Han är en uppskattad föreläsare och är författare till den storsäljande SEO-boken Guldläge på nätet.

Om Patrik Müller

Patrik är e-handelsexpert på DIBS med mer än 15 års erfarenhet av att hjälpa e-handlare med effektiva betalningslösningar på den nordiska och europeiska marknaden. Patrik är en flitig kunskapsdelare och anlitad talare inom e-handel. Spana in @patrikmuller på Twitter.

Registrering

Anmäl dig till evenemanget

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se