Pressrum

Följ Nets

Webinar: så tar du din e-handel ut i världen

Evenemang

13
MAR
Webinar: delta via din dator eller telefon
 

E-handel betraktas som den enkla vägen att nå kunder över hela världen. Men det kräver en hel del för att lyckas. Goda förberedelser, lokalkunskap och resurser för att nämna några. Under det här webinaret kommer Max Riis Christensen från MakesYouLocal dela med sig av sina erfarenheter från att hjälpa nordiska företag ut i världen. Han går igenom de fem faserna i en framgångsrik internationell expansion och visar vad du ska börja med. Du får också möjlighet att ställa frågor till Max under webinaret.

Patrik Müller från DIBS leder samtalet och bidrar med sina konsumentinsikter, bland annat från rapporten Nordic E-commerce 2017.

Max Riis Christensen

Max Riis Christensen har arbetat med att hjälpa bolag med international e-handel sedan 2010 i företaget MakesYouLocal. Verksamheten har 25 medarbetare och har bland annat väglett Stadium med sin internationella expansion.

Patrik Müller DIBS

Om Patrik Müller

Patrik är e-handelsexpert på DIBS med mer än 15 års erfarenhet av att hjälpa e-handlare med effektiva betalningslösningar på den nordiska och europeiska marknaden. Patrik är en flitig kunskapsdelare och anlitad talare inom e-handel. Spana in @patrikmuller på Twitter.

Vad är ett webinar?


Ett webinar är ett seminarium på nätet. Du lyssnar via din dator eller telefon och har möjlighet att ställa frågor till föreläsarna under tiden. När du anmäler dig får du ett mail med en länk som ger dig tillgång till webinaret den utsatta tiden. 

Registrering

Anmäl dig till evenemanget

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se