Gå direkt till innehåll

Webinar: ta betalt på nätet utan webbshop

Tid 28 Mars 2018 09:00 – 10:00

Plats Webinar: delta från din dator eller smartphone

Vill du kunna ta betalt av kunder via telefon eller email? Kanske har du ingen webbutik, men vill kunna ta betalt för frakt eller avgifter och få betalt direkt. Eller så vill du ha ett enkelt sätt att ta emot gåvor och bidrag. Eller kunna ta betalt för resor och bokningar. Oavsett vilket så kan det här webinaret ge dig verktygen du behvöer för att kunna ta betalt snabbt och enkelt av kunder på språng.

Med Linkpay kan du ta emot nätbetalningar även om du inte har en webshop. Lösningen ger dig istället möjlighet att skicka ett mail med en betallänk till dina kunder som de kan nå via dator eller mobil. Kunden klickar på länken i mailet och betalar sedan till dig.

Lösningen passar till exempel dig som vill ta emot ordrar via telefon eller mail. Linkpay används bland annat av hotell och reseföretag som tar emot bokningar via telefon och av företag som säljer skräddarsydda produkter eller tjänster som är för komplexa för att säljas via en webbshop.


Anders Levin från Censeo Tech AB, som ansvarar för utvecklingen av LinkPay, kommer under webinaret att visa olika exempel och case studies där LinkPay kan underlätta och effektivisera betalningen.

Patrik Müller DIBS

Patrik Müller leder samtalet och är e-handelsexpert på DIBS. Med mer än 15 års erfarenhet av att hjälpa e-handlare med effektiva betalningslösningar på den nordiska och europeiska marknaden är Patrik en flitig kunskapsdelare och anlitad talare inom e-handel. Spana in @patrikmuller på Twitter.

Vad är ett webinar?

Ett webinar är ett seminarium på nätet. Du lyssnar via din dator eller telefon och har möjlighet att ställa frågor till föreläsarna under tiden. När du anmäler dig får du ett mail med en länk som ger dig tillgång till webinaret den utsatta tiden. 

Kategorier

Presskontakt

Patrik Müller

Patrik Müller

Presskontakt E-handelsexpert, Nets +46 709 370 420 Följ Patrik på LinkedIn
Søren Winge

Søren Winge

Presskontakt Head of Press Relations, Nets Norden +45 29 48 26 46
Peter Glüsing Pedersen

Peter Glüsing Pedersen

Presskontakt Head of Media Relations, Nordics Norden +45 29 48 26 46

Välkommen till Nets!

Nets, en del av den ledande europeiska betalleverantören Nexi Group, stödjer handlare, företag och konsumenter inom betalningar. Genom att förenkla betalningar och tillhandahålla de mest innovativa och pålitliga lösningarna hjälper vi handlare, företag och finansiella institutioner att bättre betjäna sina kunder och skapa tillväxt. För mer information besök www.nets.eu eller www.nexigroup.com

Nets
Hammarbybacken 27
120 30 Stockholm
Sverige