Pressrum

Följ Nets

Webinar: ta betalt på nätet utan webbshop

Evenemang

28
MAR
Webinar: delta från din dator eller smartphone
 

Vill du kunna ta betalt av kunder via telefon eller email? Kanske har du ingen webbutik, men vill kunna ta betalt för frakt eller avgifter och få betalt direkt. Eller så vill du ha ett enkelt sätt att ta emot gåvor och bidrag. Eller kunna ta betalt för resor och bokningar. Oavsett vilket så kan det här webinaret ge dig verktygen du behvöer för att kunna ta betalt snabbt och enkelt av kunder på språng.

Med Linkpay kan du ta emot nätbetalningar även om du inte har en webshop. Lösningen ger dig istället möjlighet att skicka ett mail med en betallänk till dina kunder som de kan nå via dator eller mobil. Kunden klickar på länken i mailet och betalar sedan till dig.

Lösningen passar till exempel dig som vill ta emot ordrar via telefon eller mail. Linkpay används bland annat av hotell och reseföretag som tar emot bokningar via telefon och av företag som säljer skräddarsydda produkter eller tjänster som är för komplexa för att säljas via en webbshop.


Anders Levin från Censeo Tech AB, som ansvarar för utvecklingen av LinkPay, kommer under webinaret att visa olika exempel och case studies där LinkPay kan underlätta och effektivisera betalningen.

Patrik Müller DIBS

Patrik Müller leder samtalet och är e-handelsexpert på DIBS. Med mer än 15 års erfarenhet av att hjälpa e-handlare med effektiva betalningslösningar på den nordiska och europeiska marknaden är Patrik en flitig kunskapsdelare och anlitad talare inom e-handel. Spana in @patrikmuller på Twitter.

Vad är ett webinar?

Ett webinar är ett seminarium på nätet. Du lyssnar via din dator eller telefon och har möjlighet att ställa frågor till föreläsarna under tiden. När du anmäler dig får du ett mail med en länk som ger dig tillgång till webinaret den utsatta tiden. 

Registrering

Anmäl dig till evenemanget

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se