Gå direkt till innehåll

Nyhet -

DIBS släpper kostnadsfria plug in-moduler för Magento 2 och WooCommerce

För att göra det ännu enklare att ta betalt på nätet har DIBS släppt kostnadsfria plug in-moduler för två av de mest populära e-handelsplattformarna, WooCommerce för Wordpress och Magento 2, den senaste versionen av en av de mest använda e-handelsplattformarna.

Magento Community Edition används av fler än 250 000 webbutiker världen över och är därmed en av världens mest populära e-handelsplattformar. I nya versionen, Magento 2, finns flera förbättringar för ökad användarupplevelse. Magento 2 är gratis att ladda ner och innehåller alla viktiga funktioner för att ge de bästa förutsättningarna för en framgångsrik webbutik. Bland annat finns kopplingar till flera affärssystem och stora möjligheter att anpassa webbutiken genom kundunika priser.

DIBS partner Netrix har stor erfarenhet av Magento och har testat DIBS plug in för Magento 2. Lars Jonsson, E-handelsrådgivare på Netrix, berättar vilka förbättringar Magento 2 medför:

”Det allra viktigaste är att den bakomliggande arkitekturen gjorts om. Det medför bland annat ännu bättre prestanda, men framförallt att möjligheten till att framtida utveckling förbättras för såväl tredjepartsutvecklare som Magentos interna team.”

En av de viktigaste funktionerna i Magento 2 är den responsiva designen, som innebär att sajten fungerar lika bra oavsett från vilken enhet konsumenten shoppar. Enligt DIBS rapport Svensk E-handel 2015 har fyra av tio konsumenter avbrutit ett köp eftersom webbutiken inte var anpassad för smartphone. Mobilanpassad design kan därmed både ge din webbutik ett rejält lyft och samtidigt ge goda chanser till ökad konvertering. Enligt Lars Jonsson är det någonting som märks hos e-handlarna som testat Magento 2, som berättar att deras kunder nu tycker att det är mycket enklare att shoppa via sina smartphones.

Med moduler för både WooCommerce och Magento 2 vill DIBS bidra till att göra det enklare att ta betalt på nätet. Att låta kunder och partners testa och påverka våra lösningar är en viktig del av utvecklingsarbetet, något som uppskattas av såväl kunder som partners:

”För våra kunder är den största fördelen att DIBS är en pålitlig leverantör som gör det möjligt att snabbt, enkelt och prisvärt komma igång med att ta betalt i förskott i sina webbshoppar. För Netrix del är den viktigaste fördelen att vi har lång erfarenhet av att arbeta med DIBS, och att vi har kunna påverka den tekniska utvecklingen av DIBS-modulen för Magento 2.” Lars Jonsson, E-handelsrådgivare på Netrix.

Läs mer och ladda ner DIBS plug in-moduler:

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Patrik Müller

Patrik Müller

Presskontakt E-handelsexpert, Nets +46 709 370 420 Följ Patrik på LinkedIn
Søren Winge

Søren Winge

Presskontakt Head of Press Relations, Nets Norden +45 29 48 26 46
Peter Glüsing Pedersen

Peter Glüsing Pedersen

Presskontakt Head of Media Relations, Nordics Norden +45 29 48 26 46

Välkommen till Nets!

Nets, en del av den ledande europeiska betalleverantören Nexi Group, stödjer handlare, företag och konsumenter inom betalningar. Genom att förenkla betalningar och tillhandahålla de mest innovativa och pålitliga lösningarna hjälper vi handlare, företag och finansiella institutioner att bättre betjäna sina kunder och skapa tillväxt. För mer information besök www.nets.eu eller www.nexigroup.com

Nets
Hammarbybacken 27
120 30 Stockholm
Sverige