Gå direkt till innehåll
Succé för DIBS e-handelsskola - nu tillgänglig för alla

Nyhet -

Succé för DIBS e-handelsskola - nu tillgänglig för alla

Över 100 deltagare var på plats för att ta del av DIBS e-handelsskola på branschmässan e-commerce i Kista nu i maj. DIBS och olika e-handelsexperter från Grand Shoes, Kodmyran, Teveo, Conversionista och PostNord delade med sig av det viktigaste att tänka på för den som driver eller ska börja med e-handel. Nu kan alla ta del av materialet genom ett antal videos som bidrar till att fatta bättre beslut vad gäller handel på nätet.

För många som arbetar med eller ligger i startgroparna för att börja med e-handel kan det kännas klurigt att få ihop alla delar som behöver vara på plats för att driva en lönsam e-handel. För att bidra till smarta beslut kring detta skapade DIBS e-handelsskolan, som skedde för första gången under mässan e-commerce i Kista under maj. Nu finns materialet som guidar och tipsar kring hela kedjan från idé till leverans tillgängligt för alla genom ett antal videos. Avsnitten behandlar exempelvis affärsidé och lönsamhet, plattformsval, digital marknadsföring, konvertering, betalningar på nätet och logistik.

Så nu kan de som missade tillfället eller den som är intresserad av att lära sig mer om e-handel ta del av materialet. E-handelsskolan fick också mycket god respons av deltagarna, bland annat fick vi höra denna kommentar:

”Tack för en intressant e-handelsskola! Jag fick med mig en massa bra insikter och blev riktigt inspirerad.”

För att få tillgång till e-handelsskolan, som självklart är helt kostnadsfri, går man in på  www.dibs.se/ehandelsskola.

Vi vill också passa på att tipsa om DIBS rapport "Svensk e-handel", som ger en inblick i hur svenska konsumenter handlar på nätet och som även innehåller en nordisk jämförelse. Ladda ner rapporten här.

Det här är DIBS e-handelsskola - en introduktion på 42 sekunder:

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Patrik Müller

Patrik Müller

Presskontakt E-handelsexpert, Nets +46 709 370 420 Följ Patrik på LinkedIn
Søren Winge

Søren Winge

Presskontakt Head of Press Relations, Nets Norden +45 29 48 26 46
Peter Glüsing Pedersen

Peter Glüsing Pedersen

Presskontakt Head of Media Relations, Nordics Norden +45 29 48 26 46

Välkommen till Nets!

Nets, en del av den ledande europeiska betalleverantören Nexi Group, stödjer handlare, företag och konsumenter inom betalningar. Genom att förenkla betalningar och tillhandahålla de mest innovativa och pålitliga lösningarna hjälper vi handlare, företag och finansiella institutioner att bättre betjäna sina kunder och skapa tillväxt. För mer information besök www.nets.eu eller www.nexigroup.com

Nets
Hammarbybacken 27
120 30 Stockholm
Sverige