Pressrum

Följ Nets

DIBS förstärker ledningsgruppen

Pressmeddelande   •   Jan 13, 2011 11:12 CET

DIBS, Nordens ledande leverantör av betalningslösningar för e-handel, förstärker och breddar ledningsgruppen genom att utse Claus Lyster som ny CFO och Helle Jensen som personalchef. Lars Friis som tidigare innehaft rollen som CFO, utses samtidigt som chef för Sales and Marketing.

- DIBS har en ledande position på en marknad i snabb tillväxt. För att öka tempot och bredda perspektiven förstärker vi nu ledningsgruppen med Claus Lyster som ny CFO och Helle Jensen som personalchef. Bägge har betydande erfarenheter och stora kunskaper inom sina respektive områden och jag välkomnar dem till DIBS, säger Eric Wallin, VD på DIBS.

Claus Lyster är 43 år och innehar en Cand. Merc. Aud. (motsvarar en kandidatexamen) från Copenhagen Business School och ett Certificate in Business Administration från AVT Business School. Claus har över 19 års erfarenhet från ledande befattningar inom revision, redovisning och ekonomistyrning. Claus har tidigare arbetat som Head of Finance på SEB Pension, Group Finance Manager på Nykredit, Controllerchef på COWI, Senior Controller på Novo Nordisk och som Senior Auditor på Price Waterhouse.

Helle Jensen är 44 år och har mångårig kommersiell erfarenhet från IT-branschen i en rad olika befattningar som försäljningschef och inom Human Resource. De senaste sex åren har Helle arbetat som managementkonsult med fokus på att rekrytera och utveckla medarbetare varav de senaste tre och ett halvt åren i egen konsultverksamhet.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Eric Wallin, VD DIBS, 0703 29 77 74 eller eric.wallin@dibs.se

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se