Pressrum

Följ Nets

DIBS inleder samarbete med Hogia

Pressmeddelande   •   Jan 19, 2009 13:55 CET

DIBS Payment Services AB (publ) har inlett samarbete med Hogia om leverans av betaltjänster för e-handel. Genom avtalet kan Hogias detaljhandelskunder integrera den egenutvecklade webbshop som branschbolagen Hogia Fashion & Retail Solutions och Detab tagit fram, med det av DIBS levererade betalsystemet. Tack vare detta stärker Hogia sin roll som helhetsleverantör.

Hogia-gruppen är en av marknadens största leverantörer av ekonomi- och lönesystem och man har många kunder inom kläd-, mode- och skobranschen.

- Vi har ca 300 kunder inom sko-, väsk- och klädbranschen. Samarbetet med DIBS innebär att vi kan tillföra våra kunder mervärde och nya affärsmöjligheter med webbutiker på nätet, säger Louise Öberg, Konsultchef på Hogia Fashion & Retail Solutions.

- Vi välkomnar Hogia som ny partner. Genom att Hogia har integrerat sitt webbshopsystem med DIBS betalningslösning kan kunderna snabbt få tillgång till en säker men ändå flexibel e-handelsplattform, säger Eric Wallin, VD för DIBS.

För ytterligare information:
Eric Wallin, VD, DIBS Payment Services, telefon: +46 70 329 77 74

Presskontakt Susan Rose Kommunikation: 0735 81 35 40, susan@susanrose.se

Peter Lang, Verksamhetsansvarig, Hogia Fashion & Retail Solutions, tfn 0303-688 68
Louise Öberg, Konsultchef, Hogia Fashion & Retail Solutions, tfn 0303-688 47

DIBS Payment Services är Nordens ledande oberoende leverantör av funktionella, säkra och innovativa betaltjänster för handel via Internet. DIBS hanterar dagligen mer än 8 500 kunders transaktioner och har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Köpenhamn. DIBS är upptagen till handel på First North med HQ Bank som Certified Adviser. Läs mer på www.dibs.se

Hogia-gruppen är en av marknadens största leverantörer av ekonomi- och lönesystem. Förutom generella programvaror för ekonomi- och löne/PA-administration tillhandahåller Hogia-gruppen väl utvecklade branschlösningar för företag i en rad olika branscher, tillsammans med partners. Dessa lösningar har i många fall blivit något av "branschstandard" i respektive bransch. Hogia är representerade i Norden. Läs mer på www.hogia.se.

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se