Pressrum

Följ Nets

DIBS levererar betalningslösningar till Filmnet som lanseras av C More och TV4-Gruppen

Pressmeddelande   •   Okt 03, 2012 14:38 CEST

DIBS, Nordens ledande leverantör av betalningslösningar för e-handel, meddelar att DIBS betalningslösning ska användas av Filmnet. Filmnet är en ny film- och TV-tjänst för internet och mobiler som utvecklats av C More.

Filmnet är en distributör av C More Film och erbjuder därmed ett stort urval svenska och utländska filmer, dokumentärer och serier för både barn och vuxna. Innehållet görs tillgängligt via bredband till datorer, surfplattor och smarta mobiler. Kunderna kan själva välja när och hur de vill ta del av innehållet. Det innebär ett stort steg från det linjära och tablådefinierade sättet att titta på TV.

– Filmnets tittare får frihet att se hur mycket de vill, när de vill och hur de vill genom dator, surfplattor och smarta mobiler, säger Johan Kleberg, VD på C More. Vi valde DIBS betalningslösning för att göra det enkelt att betala på nätet.

– Filmnet är ett lysande exempel på hur internet kan förenkla kundupplevelsen genom att förena flera typer av bredbandsuppkopplade enheter. Vi ser framemot att bidra till deras framgång, säger Eric Wallin, VD på DIBS.

Filmnet är en ny svenskutvecklad tjänst för alla som vill se film och tv-serier via nätet. Tjänsten kostar 49 kr i månaden i tre månader och därefter 129 kr i månaden. Filmnet lanseras i betaversion för Mac och PC. I mitten av oktober finns Filmnet också för iPad och inom kort stöds även Smart-TV, iPhone- och Android-telefoner samt Android-läsplattor. Dessutom är fler plattformar och funktioner under utveckling. Bakom Filmnet står C More, som liksom TV4-Gruppen ingår i Bonnierkoncernen.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Eric Wallin, VD DIBS, tel. 08-527 525 00 alternativt 0703 29 77 74 eller e-post: eric.wallin@dibs.se

DIBS erbjuder Nordens bredaste utbud av enkla och säkra betalningslösningar på nätet. DIBS startade 1998 och var då pionjärer inom betalningar på nätet – idag är de ledande i Norden. DIBS var först med att nå 1,5 miljard transaktioner och har idag över 15 000 nätbutiker med ett årligt försäljningsvärde på över 100 miljarder kronor. Varje år väljer 2 500 nya nätbutiker DIBS lösning. DIBS 100 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge arbetar för att göra det enkelt att ta betalt på nätet.

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se