Pressrum

Följ Nets

DIBS rekryterar Susan Kaae som Chief Product Officer

Pressmeddelande   •   Maj 05, 2015 09:44 CEST

DIBS, Nordens ledande leverantör av enkla och säkra betalningslösningar på nätet, har rekryterat Susan Kaae som Chief Product Officer vilket också innebär att hon ingår i ledningen för bolaget.

"Den snabba utvecklingen av betaltjänster i marknaden ställer höga krav på vår egen produktutveckling. För att möta våra egna och marknadens krav förstärker vi vår produktutvecklingsavdelning med en driven och erfaren chef genom att rekrytera Susan Kaae. Jag är stolt och mycket glad att Susan har valt att börja jobba för DIBS." säger Eric Wallin, VD på DIBS.

"Jag har följt DIBS genom åren och har alltid tyckt att DIBS är ett spännande företag som har förmåga att skapa värden för sina kunder, vilket jag själv kunde ta del av under den tid jag arbetad på Coop.dk med DIBS som betalningsleverantör. Jag ser fram emot att bidra till DIBS fortsatta tillväxt genom att arbeta med produktutvecklingen och göra det enklare för kunderna att ta betalt på nätet." säger Susan Kaae, ny Chief Product Officer på DIBS.

Susan Kaae kommer närmast från Altapay där hon varit Omnichannel Business Manager. Tidigare har Susan bland annat arbetat på NETS och hon har också varit projektledare för flera stora e-handelslanseringar. Under en period drev även Susan en egen webbutik. Susan har masterexamen i affärer, ledarskap och språk.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Eric Wallin, VD DIBS, tel. 0703 29 77 74 eller e-post: eric.wallin@dibs.se

DIBS erbjuder Nordens bredaste utbud av enkla och säkra betalningslösningar på nätet. DIBS startade 1998 och var då pionjärer inom betalningar på nätet – idag är de ledande i Norden. DIBS var först med att nå 1,5 miljard transaktioner och har idag över 15 000 nätbutiker med ett årligt försäljningsvärde på över 100 miljarder kronor. Varje år väljer 2 500 nya nätbutiker DIBS lösning. DIBS 100 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge arbetar för att göra det enkelt att ta betalt på nätet.

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se