Pressrum

Följ Nets

DIBS rekryterar VD från Payson

Pressmeddelande   •   Sep 02, 2013 14:16 CEST

DIBS, Nordens ledande leverantör av enkla och säkra betalnings-lösningar på nätet, har rekryterat Oskar Bjursten som ny produkt-utvecklingschef, Anton Maandi som ny Head of Legal & Compliance och Karolina Ljungström som ny HR-chef. Dessa stärker bolaget som nu breddar sitt kunderbjudande för att göra det enklare att ta betalt på nätet.

–Vi är mitt i ett viktigt förändringsarbete. Dessa drivna och erfarna personer stärker oss nu när vi förändrar en stor del av vår produktportfölj och affärsmodell, säger Eric Wallin, VD på DIBS.

–Jag har jobbat med betalningar på nätet i många år och har nyfiket följt DIBS. Det känns spännande att få vara med i arbetet att utveckla nya tjänster som gör det enklare att ta betalt på nätet, säger Oskar Bjursten, ny produkt-utvecklingschef på DIBS.

Oskar Bjursten blir produktutvecklingschef med samlat ansvar för DIBS utveckling av nya produkter och tjänster. Han har tidigare varit VD på Payson och styrelseordförande i Booli.se. Oskar har en magisterexamen i fysik från KTH och en examen i ekonomi från Stockholms universitet.

Anton Maandi är ny Head of Legal & Compliance som är en nyinsatt tjänst för att utveckla arbetet inom juridik och regelefterlevnad. Han var tidigare Compliance Officer på Klarna och har jobbat med liknande frågor på Neonet. Anton har en examen i juridik från Stockholms universitet.

Karolina Ljungström är ny HR-chef. Hon kommer närmast från URS Nordic AB där hon var HR Manager. Karolina har studerat PAO med inriktning på psykologi på Stockholms universitet.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Eric Wallin, VD DIBS, tel. 0703 29 77 74 eller e-post: eric.wallin@dibs.se

DIBS erbjuder Nordens bredaste utbud av enkla och säkra betalningslösningar på nätet. DIBS startade 1998 och var då pionjärer inom betalningar på nätet – idag är de ledande i Norden. DIBS var först med att nå 1,5 miljard transaktioner och har idag över 15 000 nätbutiker med ett årligt försäljningsvärde på över 100 miljarder kronor. Varje år väljer 2 500 nya nätbutiker DIBS lösning. DIBS 100 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge arbetar för att göra det enkelt att ta betalt på nätet.

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se