Pressrum

Följ Nets

DIBS tecknar ramavtal med TDC

Pressmeddelande   •   Okt 25, 2010 10:14 CEST

DIBS, Nordens ledande leverantör av betalningslösningar för e-handel, meddelar idag att bolaget ingått ett strategiskt avtal med TDC, inklusive koncernens alla dotterbolag.

DIBS har under flera år samarbetat med TDC för att möjliggöra för deras kunder att köpa varor och tjänster över nätet. Enligt det nya ramavtalet utökas samarbetet till att gälla samtliga TDCs dotterbolag, inklusive Telmore. Detta ger DIBS en strategisk relation till TDC som har stora flöden av e-handelstransaktioner med postorder, telefon och näthandel.


- TDC är Danmarks ledande leverantör av kommunikationslösningar. Företaget har
målsättningen att vara Europas starkaste telekombolag 2012, säger Eric Wallin VD på DIBS.

- Efter flera år av nära samarbete med TDC bekräftar detta ramavtal vår starka position som leverantör av lösningar för e-handel. Avtalet omfattar samtliga företag i TDC-koncernen och skapar intressanta möjligheter för DIBS. Dessutom är TDC en viktig aktör inom mobila tjänster, vilket ger oss höga förväntningar på samarbetet, säger Eric Wallin, VD på DIBS.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Eric Wallin, VD DIBS, tel. 08-527 525 03 alternativt 0703 29 77 74 eller e-post:
eric.wallin@dibs.se

Om DIBS
DIBS Payment Services är Nordens ledande oberoende leverantör av funktionella, säkra och innovativa betaltjänster för handel via Internet. DIBS hanterar dagligen mer än 13 000 kunders transaktioner och har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Köpenhamn. DIBS är listat på First North med NASDAQ OMX Bank som Certified Adviser. Läs mer på www.dibs.se.

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se