Pressrum

Följ Nets

Hallons månadsfakturor ersätts med automatiska kortdebiteringar

Pressmeddelande   •   Feb 27, 2014 13:55 CET

Hallon är en nystartad mobiloperatör som är en del av 3-gruppen och använder 3s 3G-nät men är en helt egen organisation med egna system, betalningsfunktioner och kundservice.

Kunderna hos hallon kan byta såväl abonnemangsform som operatör, när som helst. De har tagit bort bindningstider, kreditkontroll, fakturor med mera - sådana saker som irriterar enligt kundundersökningar.

- Hallon är en enkel mobiloperatör och tack vare DIBS fick vi som första operatör möjlighet att slopa månadsfakturan. Betalningen dras enkelt från kundens kort med hjälp av DIBS lösning för att lagra kortnummer. Det har fungerat perfekt och våra kunder betalar enkelt varje månad, säger Niklas Wilhelmsson, VD på hallon.

- Hallon har förstått hur de ska tillmötesgå konsumenternas krav på enkla och säkra betalningar. Vår tjänst för att lagra kortnumret för automatiska betalningar är en stor succé både hos konsumenter och för de som erbjuder prenumerationstjänster. Vi är mitt uppe i en spännande utveckling där kostnadskrävande månadsfakturor ersätts av billigare kortbetalningar, säger Daniel Larsson, Chief Commercial Officer på DIBS.

DIBS erbjuder Nordens bredaste utbud av enkla och säkra betalningslösningar på nätet. DIBS startade 1998 och var då pionjärer inom betalningar på nätet – idag är de ledande i Norden. DIBS var först med att nå 1,5 miljard transaktioner och har idag över 15 000 nätbutiker med ett årligt försäljningsvärde på över 100 miljarder kronor. Varje år väljer 2 500 nya nätbutiker DIBS lösning. DIBS 100 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge arbetar för att göra det enkelt att ta betalt på nätet.

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se