Pressrum

Följ Nets

Lägenhetsbyte.se storsatsar − byter betallösning till DIBS

Pressmeddelande   •   Jun 30, 2016 10:00 CEST

Lägenhetsbyte.se är Sveriges största sajt för bostadsbyten, som nu storsatsar. Företaget utvecklar sin portfölj med nya tjänster och i samband med detta byter man även betallösning till DIBS.

– Genom DIBS får vi en dynamisk lösning som stödjer behoven våra användare har. Vi har bra erfarenhet av DIBS och vi kan snabbt addera nya betalsätt för våra tilläggstjänster, säger Staffan Ekberg, vd på Lägenhetsbyte.se.

DIBS, störst i Norden inom betalningar på nätet, är ny betallösning för Lägenhetsbyte.se i samband med deras storsatsning. Lösningen är säker och enkel, och kan användas för alla vanliga betalsätt i Sverige. Den kan även användas för kommande betalsätt som exempelvis Swish och Masterpass.

Lägenhetsbyte.se, som funnits sedan 2004, är Sveriges största bostadssajt för byten. Bolaget bakom tjänsten, LB-gruppen, storsatsar och utvecklar sin portfölj med ett antal nya tjänster både på utvecklar- och kundservicesidan. Syftet är att utmana den traditionella bilden av bostadsmarknaden genom att skapa frihet, rörlighet och möjligheter för konsumenten som tidigare inte funnits. Visionen är en modernare marknad som kan möjjliggöra för fler att göra den så kallade "bostadsresan" men utan höga mäklararvoden, oro för räntemarknaden och oklara budgivningsförfaranden.

– Det är glädjande att Lägenhetsbyte.se väljer DIBS som betalningsleverantör, vilket är ett bra exempel på nya digitala affärsområden inom den snabbt växande e-handeln, säger Daniel Larsson, vice vd på DIBS Payment Services.

För mer information:
Daniel Larsson, vice vd DIBS
daniel.larsson@dibs.se, 0736-40 42 11

OM DIBS Payment Services
DIBS är ledande i Norden med det bredaste utbudet av enkla och säkra betalningslösningar på nätet. Företaget startade 1998 som pionjärer inom betalningar på nätet och var först med att nå 1,5 miljarder transaktioner. Idag har man fler än 15 000 nätbutiker i Norden som kunder med ett årligt försäljningsvärde på över 100 miljarder kronor. Varje år väljer tusentals nya nätbutiker DIBS lösning. DIBS drygt 100 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge arbetar för att göra det enkelt att ta betalt på nätet.

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se