Pressrum

Följ Nets

Miljardbolaget Consortio Fashion Group väljer DIBS betalningslösning i 10 länder

Pressmeddelande   •   Dec 16, 2014 13:32 CET

Samtliga bolag i Consortio Fashion Group - Bubbleroom, Cellbes, Halens och Discount 24 - använder nu DIBS lösning för betalningar på nätet och i mobilen. Det innebär att DIBS hjälper Consortio Fashion Group, som omsätter 1,3 miljarder SEK, med betalningar på koncernens samtliga marknader i Norden, Baltikum och Central- & Östeuropa.

- För oss är det viktigt att ha en partner som kan hjälpa oss med betalningar på alla våra marknader. Med DIBS betalningslösning blir det också enkelt för oss att ta betalt när vi går in i nya länder säger Freddy Sobin, CEO för Consortio Fashion Group.

– Vi är mycket glada över att hela Consortio Fashion Group valt DIBS för sina betalningar på alla sina marknader. Bubbleroom, Cellbes, Halens och Discount 24 är alla expansiva varumärken som länge legat i framkant när det gäller e-handel. Vi kommer att jobba hårt för att stötta bolagens fortsatta expansion och utveckla vårt kunderbjudande säger Daniel Larsson, vice VD på DIBS Payment Services.

DIBS erbjuder Nordens bredaste utbud av enkla och säkra betalningslösningar på nätet. DIBS startade 1998 och var då pionjärer inom betalningar på nätet – idag är de ledande i Norden. DIBS var först med att nå 1,5 miljard transaktioner och har idag över 15 000 nätbutiker med ett årligt försäljningsvärde på över 100 miljarder kronor. Varje år väljer 2 500 nya nätbutiker DIBS lösning. DIBS 100 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge arbetar för att göra det enkelt att ta betalt på nätet.

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se