Gå direkt till innehåll
Louise Richardson, Sverigechef för Nets
Louise Richardson, Sverigechef för Nets

Pressmeddelande -

Ny Sverigechef för Nets

Louise Richardson blir ny Sverigechef för Nets då Patrick Höijer lämnar företaget för nya externa utmaningar. Betalleverantören Nets som numera är en del av Nexi, har stora ambitioner i Sverige såväl som i Europa.

– Jag ser fram emot att ta över efter Patrick som lagt en bra grund för Nets i Sverige och att fortsätta utveckla verksamheten och vårt kunderbjudande, liksom att arbeta nära våra kunder och medarbetare i Sverige, säger Louise Richardson, ny Sverigechef för Nets.

Louise Richardson har arbetat på Nets sedan 2008 och har haft ett antal olika roller. 2017 blev Louise försäljningschef för nordiska kunder och är sedan 2020 marknadschef för Large and Key Account-segmentet samt Vice President för affärsområdet Corporate and Mobility.

– Detta är en mycket stark internrekrytering och jag lämnar över ansvaret i mycket goda händer. Louise har haft en imponerande karriär på Nets och hon arbetar redan idag väldigt nära våra svenska kunder och kollegor. Nets har stor potential i Sverige och ambitionen är att växa tillsammans med våra svenska kunder och jag ser Louise som en viktig nyckelperson för den gemensamma resan, säger Patrick Höijer, f.d. Sverigechef för Nets.

Betalleverantören Nets är sedan 2021 en del av den italienska koncernen Nexi Group, ledande inom betalningar i Europa.

För mer information:
Martin Ågren, presskontakt Nets Sverige
0707-83 55 01

Ämnen

Kategorier


Om Nets
Nets, en del av den ledande europeiska betalleverantören Nexi Group, stödjer handlare, företag och konsumenter inom betalningar. Genom att förenkla betalningar och tillhandahålla de mest innovativa och pålitliga lösningarna hjälper vi handlare, företag och finansiella institutioner att bättre betjäna sina kunder och skapa tillväxt. För mer information besök www.nets.eu eller www.nexigroup.com

Presskontakt

Patrik Müller

Patrik Müller

Presskontakt E-handelsexpert, Nets +46 709 370 420 Följ Patrik på LinkedIn
Søren Winge

Søren Winge

Presskontakt Head of Press Relations, Nets Norden +45 29 48 26 46
Peter Glüsing Pedersen

Peter Glüsing Pedersen

Presskontakt Head of Media Relations, Nordics Norden +45 29 48 26 46

Välkommen till Nets!

Nets, en del av den ledande europeiska betalleverantören Nexi Group, stödjer handlare, företag och konsumenter inom betalningar. Genom att förenkla betalningar och tillhandahålla de mest innovativa och pålitliga lösningarna hjälper vi handlare, företag och finansiella institutioner att bättre betjäna sina kunder och skapa tillväxt. För mer information besök www.nets.eu eller www.nexigroup.com

Nets
Hammarbybacken 27
120 30 Stockholm
Sverige