Pressrum

Följ Nets

SL säljer biljetter på nätet – DIBS levererar betalningslösningen

Pressmeddelande   •   Jan 20, 2014 13:57 CET

DIBS, Nordens ledande leverantör av enkla och säkra betalningslösningar på nätet, meddelar att Storstockholms Lokaltrafik valt betalningslösning från DIBS för försäljning av periodbiljetter och påfyllning av reskassan via internet.

– DIBS betalningslösning gör det enkelt för våra resenärer att betala på vår webbplats. Vi ställer mycket höga krav på våra leverantörer när det gäller upptid och säkerhet och DIBS uppfyllde alla våra krav, säger Marika Lundvall, Affärsförvaltare Elektroniska Kanaler hos Storstockholms Lokaltrafik.

– Vi är mycket glada över att SL efter en mycket noggrann prövning valde DIBS betalningslösning för sina betalningar på nätet. Att vårt arbete med säkerhet och upptid uppmärksammas speciellt gör oss väldigt stolta. Det är en mycket fin och efterfrågad service SL ger till sina resenärer; att enkelt via nätet kunna fylla på sin reskassa eller köpa periodbiljett till sitt Accesskort säger Daniel Larsson, Chief Commercial Officer på DIBS Payment Services.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Daniel Larsson, CCO på DIBS, telefon 073-64 042 11 eller e-post: daniel.larsson@dibs.se

DIBS erbjuder Nordens bredaste utbud av enkla och säkra betalningslösningar på nätet. DIBS startade 1998 och var då pionjärer inom betalningar på nätet – idag är de ledande i Norden. DIBS var först med att nå 1,5 miljard transaktioner och har idag över 15 000 nätbutiker med ett årligt försäljningsvärde på över 100 miljarder kronor. Varje år väljer 2 500 nya nätbutiker DIBS lösning. DIBS 100 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge arbetar för att göra det enkelt att ta betalt på nätet.

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se